Welcome to my world. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//garfield

aku sayng kau sbgi membe :)
Sunday, July 22, 2012 | 1:16 AM | 0 ChickyCherry
heii , korangg semua sehadd ? hahh . Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yg mulia nihh okeyy ..
korang puasa tk harini ? hope puasa lahh kann . hmm . aku ade sorang membe nihh tauu . name die pffttt ~~ takyah lah bagitahuu . seriously sebernanya aku memang sygkan kauu . ye , kau budakk hot . since sejak kite kenal duluu .. kau ingat aku bile aku IM kau je . then kau mintak aku nih lah , tu lahh . tkpe aku tkkesah . tolong membe kann ? then status kau kt fb , madah sedih2 je asall ? aku tksuke tengok kau sedeh lahh . kau ade problem tknk cite kat aku .. yelaa , mane nk ingat aku kann . setiap kali aku online , aku selalu stalk fb kauu . tahunn nih aku rase , aku mcm dh jauh dr kauu . kau punn dah tklayan aku mcm dulu lagii . aku rase kehilangan kau tahuu .tkpe , maybe kau bahagia dgn membe kau yg lainn . and tolong jgn ckp aku tk syg kau bolehh tk ? gambar kau dlm hp aku , hari2 aku tengok tahuu . aku tknk hilang membe mcm kauu . kauu faham takk ? kayy lahh , aku punn dh mlas nk touching dgn kauu capital AN . and for the last ily :*
kau dah berubah !!
Saturday, June 30, 2012 | 2:20 AM | 0 ChickyCherry
heyy blogger :) welcome to my blogg :) sorry lahh , yanna dah malas nk update blog nih hahh . dah bersawangg blogg yanna nih hahh . hihi xD yanna nk storyy pasal membe yanna yang mcm dah lupekan yanna . heyy awak , mohon awak baca blog yanna nihh . actuaaly kann , awak tahu tak , lepas awak couple dgn pkwe awak , awak dh banyak berubah tauu .. awak dah tk mcm duluu . dulu kite mcm kembar kann , mane awak ade , mesti kite ade . and dulu awak tak menyombong mcam skrg .. yelahh awak , ktie tahu kite taklawa , takde pakwe hot mcm pkwe awaak .. tp tkkan pasal tu awak nk putuskan hubungan kite sbgai bestie kann ? awak sanggup berubah sbb pkwe awak kann . yanna dah tk faham dgn perangai awak skrg .. dah lahh .. yanna tkde mood nk cite or write panjang-|| . bad mood . kbye ==''

The Webmaster



you are invite to my blogg . thanks

Navigations

Entries About Links

Now Playing



<
Credit



Template : Nadiah Background : BlogSkin
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome
Sucks on Mozilla and Internet Explorer